Yksityinen liikelento 2017-02-13T15:34:59+00:00

YKSITYINEN LIIKELENTOSI ON SUUNNITELTU SÄÄSTÄMÄÄN AIKAASI

Voit saapua lennollesi vain minuutteja ennen lähtöaikaa. Jos liiketapaamisesi jatkuu arvioitua kauemmin koneemme odottaa sinua. Tuntien odottelu lentokentillä ei ole tarpeen ja matkustat oman aikataulusi mukaan. Voimme lentää liikelentokoneella lentokentille, joille ei ole säännöllisiä reittilentoja. Näin vältät koneiden vaihdot ja pitkät taksimatkat.

KumpuAir ja yli 3000 käytettävissä olevaa konetta ja niiden korkeasti koulutetut miehistöt  takaavat sen, että tarpeesi  tulevat täytettyä jokaisella lennollasi.

YKSITYISYYS

Nimensä mukaisesti yksityislento takaa täydellisen yksityisyyden. Pidämme kaikki matkustajatiedot salassa ja pienissä  yksityisterminaaleissa vältät ruuhkat, joilta ei voi välttyä reittilentoterminaaleja  käytettäessä. Yksityisyytesi on meille  tärkeä ja teemme kaikkemme, että saat matkustusrauhan lennon jokaisessa vaiheessa.

LUOTETTAVUUS

 Liikelennolla matkatavarasi kulkevat mukanasi eivätkä joudu hukkaan. Niitä käsitellään huolellisesti ja  yksityisterminaalin turvatarkastukset sujuvat nopeasti ja joustavasti.

TARJOILU

Ruoka ja juomatarjoilu suunnitellaan tarpeittesi ja mieltymystesi mukaan. Edes ensimmäinen luokka reittikoneessa ei  tarjoa niitä mahdollisuuksia, joita yksityislennolla pidetään itsestäänselvyytenä.

CHARTER & BUSINESS LENTO

HENKILÖKOHTAINEN PALVELU

Olemme perheyritys, jonka tavoitteena on tehdä kaikkemme, että teidän lennostanne tulee juuri sellainen kuin haluatte.  Niin, että pienimmätkin toiveenne otetaan huomioon.

LAAJA KOKEMUS CHARTER LENNOISTA

 KumpuAir:ssa on yli 20-vuoden kokemus charter lentojen suorittamisesta, asiakaspalvelusta ja businesslentoyrityksen  hallinnosta. Voitte luottaa siihen, että asionti kanssamme on miellyttävää ensimmäisestä yhteydenotosta lennon  päättymiseen saakka.

VARAUSJÄRJESTELMÄSSÄMME ON YLI 3000 LENTOKONETTA

Yli 3000 koneen laivueesta löytyy aina sopiva lentokone täyttämään tarpeenne. Pyrimme valitsemaan koneen, joka on  lähellä lentoreittiänne, koneen koko on oikea ja nopeus tarkoituksenmukainen. Näillä valinnoilla lennolle muodostuu  oikea hinta, joka on usein huomattavasti edullisempi kuin suoraan operaattorilta tilattaessa.